Offerdalsveckan, som sedermera fått byta namn till Offerdalssommar, är socknens kraftsamling att göra det trevligt för besökare och hemvändare. Byalagen "tävlar" om att göra bra arrangemang, och huvudansvaret för arrangemangen "rullar" från år till år mellan de olika byalagen. Idéerna flödar och gemenskapen stärks på ett sätt som ger inspiration för framtiden.
Kvarstannare och utflyttare utbyter erdfarenheter, självkänslan stärks. Insatsernas resultat mäts inte i pengar utan i glädje!

För mer information om vad som är på gång i Offerdal med omnejd, se evenemangskalendern (finns bla på startsidan).
Vissa år finns även programbladet tillgängligt för nedladdning här på hemsidan. Isåfall hittar du det i menyn ovan, under Aktuellt. Detta är dock beroende på hur programbladet eller tidningen är utformad och de år det är en riktigt tidning som är till försäljning finns den alltså ej tillgänglig här utan kan köpas i tex lokala butiker och vid olika evenemang. Programpunkterna återfinns dock  i kalendern.

Du kan själv enkelt lägga till evenemang i kalendern om du så önskar. Hur man gör kan du läsa om på startsidan. Det går även bra att tipsa Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Offerdals Hembygdsgård i Ede
Sommarcafé på Ede hembygdsgård är en klassiker under Offerdals somrar
Foto: Anne-Lisbeth Andersson