Bidrag till hemsidan tas tacksamt emot. Foton, fakta, anekdoter, allt som kan tänkas vara intressant ryms så länge det rör Offerdal. Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så lägger jag gärna till!

Hittar du någon information som är felaktig eller ej längre aktuell, så kontakta mig gärna så uppdaterar jag.

Vill du finnas med på listan över företag eller föreningar, skicka lite kortfattad information om ditt företag (gärna tillsammans med din logg) så fixar jag. Detta gäller även om du har boende att hyra ut.

Vill du finnas med i kalendern med planerad aktivitet, maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Har du regelbundet återkommande evenemang så hör av dig så lägger jag till dig som behörig att själv lägga till dina evenemang i kalendern. Har du ett google-konto (gratis) så är detta enkelt. Jag hjälper dig gärna igång. Självklart är det gratis att finnas med i kalendern.

Vad gäller frågor om respektive verksamhet som står med på hemsidan så hänvisas till respektive företag/förening/uthyrare för aktuell och uppdaterad information.Många har facebook, så sök gärna på företagets/föreningens namn och gilla dem på facebook för att få löpande uppdateringar direkt från källan.

Vänliga hälsningar Jenni, 0734-397193
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.