Här hittar du de företag och föreningar i Offerdal med omnejd som finns registrerade på hemsidan. För att registrera ditt företag eller förening ring 0734-397193 eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Här hittar du de företag som finns registrerade på offerdal.se. Du företagare som saknas men vill finnas med här på hemsidan, ring 0734-397193 eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Här hittar du de föreningar som finns registrerade på offerdal.se. Ni föreningar som saknas men vill finnas med här på hemsidan, ring 0734-397193 eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Här hittar du de byalag i Offerdal som registrerat sig på hemsidan. Ni byalag som ännu inte finns med, men skulle önska er egen sida, ring 0734-397193 eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hemsidan drivs genom ett samarbete mellan Offerdals Web & Development och OBIS (Offerdalsbygden i samverkan).

Hemsidan skapades ursprungligen av mig, Jenni Andersson, en skåning som år 2007 tillsammans med man och hundar tog pick och pack och flyttade till Oxböle, Offerdal.
Innan vi väl bestämde oss för just Jämtland, funderade vi allvarligt på att bosätta oss i Dalarna. Vi tog kontakt med flyttatilldalarna.nu som var otroligt hjälpsamma och överöste oss med information om just Dalarna och de regioner vi var intresserade av. Efter hand bestämde vi oss dock för att istället prova lyckan i Jämtland. Att det blev just Offerdal var en slump - vi hade bestämt oss för att leta boende mellan Östersund och Åre, norr om E14, och som det föll sig så fanns just denna kåken ledig då, och så fick det bli.
Till skillnad från Dalarna så visade det sig dock i stort sett omöjligt att hitta någon information om Offerdal på internet, och det var då den första tanken till denna sida väcktes, alltså redan innan flyttlasset gick hit. En av de få sidor vi hittade var faktiskt Tångeråsen-Gärdes hemsida, och det är ju lite lustigt, med tanke på att vi nu båda är aktiva medlemmar i byalaget och jag dessutom ett tag var ordförande i bygdegårdsföreningen.
Vi har sedan dess hört flera personer som klagat på bristen på information om Offerdal på internet, och till sist bestämde jag mig för att ta saken i egna händer och påbörja denna sida, genom mitt företag OWD (tidigare Offerdals Web & Development).

Sedan dess har jag genom mitt företag, OWD, startat ett samarbete med OBIS, Offerdalsbygden i samverkan, för att kunna utveckla och marknadsföra hemsidan - och hela Offerdal - på bästa sätt.
OBIS är en förening bestående av Offerdals samtliga byalag (16 st), och har till ändamål att genom samverkan arbeta för utveckling av Offerdalsbygden och verka för en fortsatt levande landsbygd. Tillsammans ska vi försöka fylla hemsidan med information som alla, både i och utanför Offerdal, kan ha nytta och glädje av, och vi tar naturligtvis tacksamt emot all hjälp vi kan få med detta!
För er som är intresserade av att vara med i OBIS så är ni hjärtligt välkomna - se evenemangskalendern för kommande möten eller kolla med ert byalag!

Sidan är under uppbyggnad, och vi har stora planer för den. Exakt vad dessa planer är tänkte vi inte avslöja, utan det får tiden utvisa. Det är inte alltid lätt att bo i glesbygden, när det sitter en massa tomtar i storstan och bestämmer, men tillsammans kan vi fixa det! Företag och föreningar, gynna sidan, bygden och inte minst er egen verksamhet genom att registrera er! Du kan naturligtvis även registrera dina tjänster eller produkter på offerdal.se även om du inte har registrerat företag!

/Jenni i Oxböle (den gula kåken), OWD
i samarbete med
OBIS, Offerdalsbygden i samverkan

För användare

Logga in för att administrera dina sidor

Go to top