Offerdalssommar 2020 närmar sig, och denna gången är det Kaxås och Tångeråsen som är arrangörer.

Det kommer att tryckas och säljas en tidning, i färg, med program och läsvärda artiklar, mm. Möjligheten finns att skicka in sina evenemang som man vill ha med i tidningen, samt att köpa annonsplats. Läs infon nedan för att inte missa något viktigt!

 

Evenemang Offerdalssommar 2020:
Evenemang som ska finnas med i tidningen ska skickas in senast 1 april 2020. Max 250 tecken! Mailas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Samtliga evenemang som skickas in kommer dessutom att finnas med i kalendern på offerdal.se. Evenemang som tillkommer efter 1 april mailas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att synas i kalendern (dock kommer dessa alltså ej med i tidningen!).
Kolla gärna av specifika datum med arrangörerna för att säkerställa att det inte blir dubbelbokat i onödan.

 

Annonser till tidningen för Offerdalssommar 2020:
Du som vill annonsera i tidningen kan boka annons genom att maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..  Vid frågor, kontakta Jenny H, tfn 070-2377005.
Priser:
Helsida: 4000 kr
1/2 sida: 2000 kr
1/4 sida: 1000 kr
Mindre annonser möjliga om man delar med annat företag/förening.
Annonser ska bokas senast 31 jan 2020, material mailas till adressen ovan snarast därefter, dock senast 28 feb.
Skicka gärna logga i eps om möjligt, kolla annars med Jenny vilket format som funkar. För bilder, se till att det är hög upplösning.

 

Planeringskalender för Offerdalskommitén (kräver inloggning). För inloggning, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.